Muziek bingo met Kenneth en Andor! (2024)

Het Legendarische Entertainment Duo Kenneth en Andor maakt van elke muziekbingo een grandioos feest! Er wordt gedanst, gezongen en verkleed. Met de muziekbingo van Kenneth en Andor kan je rekenen op een 100% feestgarantie waarbij de bingo alleen maar winnaars kent.

DE BINGOSHOW!

Kenneth en Andor zijn legendarisch met ballen! Bingoballen dan hè ;). Met de muzikale bingoshow vermaken zij jouw publiek met de lekkerste plaatjes (afgestemd op jouw publiek), de leukste nummers (bijv. nummer 1, 12, 26 en natuurlijk 'summer of', 69), humor (zelf ingesproken reclames en voorbedachte publieksparticipatie) en interactie (van de YMCA tot de polonaise en alles daartussen)!

Na de legendarische intro-tune komt het legendarische duo in de schijnwerpers en vermaakt het publiek met ongekende, overdraagbare energie voor een tijdsbestek van 1,5 uur. Na de eerste ronde waarin het publiek wordt opgewarmd met participatie-nummers zoals 'YMCA' en ongekende meezingers zoals 'It's raining men', komt in ronde twee het arsenaal aan verkleed-kleding voor de deelnemers tevoorschijn en zingen zelfs Peter en Harrie uit volle borst mee terwijl zij normaal gesproken liever op de bank met een biertje voetbal kijken. In de laatste ronde is de spanning om door midden te hakken want meerdere mensen gaan er bijna met de hoofdprijs vandoor. Wanneer er bingo wordt geroepen kan het volgende gebeuren:
- Een battle (bij meerdere bingo's)
- Een liedje zingen of een opdracht uitvoeren (dat weet je pas na het rad van valse bingo's)
- De legendarische prijsuitreiking waar de winnaar ook nog een dankwoord mag geven aan het publiek! Goed om te weten: wij nemen alles mee, behalve de bingoprijzen (want jij kent je publiek het beste!) In een show kunnen we drie prijzen weg geven!

De bingoshow van het legendarische entertainment duo Kenneth en Andor is perfect als jij op zoek bent naar entertainment waarbij IEDEREEN, maar dan ook echt IEDEREEN mee kan doen! Ja, zelfs de puber van de buren of oma Truus die vorig jaar 99 is geworden!

DISCLAIMER: Wij kunnen afraden om baby's mee te laten spelen. Uit ervaring weten we dat deze een moeilijke tijd hebben bij het herkennen en afstrepen van de muzieknummers op de bingokaart.

PRAKTISCH

Een legendarische muziekbingo met Kenneth en Andor kost 1150,- excl. btw en deze is perfect voor een groep tot 100 personen. Vanaf 100 personen, prijs in overleg!

Voor deze prijs wordt er 1,5 uur gebingood. Uit ervaring weten we dat 1,5 uur precies genoeg tijd is om het publiek te vermaken. Langer of korter? Alles is bespreekbaar!

Naast een grote opslag met spullen hebben wij ook alles qua techniek in huis, mocht je dat willen toevoegen? Stuur ons dan even een berichtje voor een leuke prijs!

WIE ZIJN WIJ?

Het was augustus 2017 en Kenneth en Andor hadden zich beiden opgegeven als begeleiders van de introweek van hun opleiding Media en Entertainment Management. Andor, met al een jaar ervaring als begeleider, wilde zijn status als gangmaker en sfeerbeheerder van de introweek ook dat jaar graag in stand houden. Kenneth, die geen idee had van het bestaan van Andor, had zich hetzelfde voorgenomen.

Toen ze van elkaar opmerkten dezelfde rol te ambiëren, keerden ze zich al snel tegen elkaar. Er ontstond rivaliteit tussen de heren. Elk moment dat het even kon probeerden ze de aandacht bij de ander weg te trekken. Alle typetjes, liedjes, trucjes en grappen werden uit de kast getrokken, om maar in de spotlight te staan.
Twee dagen van concurrentiestrijd gingen voorbij. Toen Andor op de derde dag zijn diabolo tevoorschijn haalde gaf Kenneth het op. In al die tijd hadden ze nog geen woord met elkaar gewisseld, dus Kenneth stapte op Andor af: “Ik geef het op, je hebt gewonnen”. Ze raakte aan de praat en bleken eigenlijk verdomd veel op elkaar te lijken. “Wat nou als we onze krachten bundelen?”

Het eerste grote succes voor het duo was op de Honkbalweek Haarlem. Als verkopers van gekoelde drankjes entertainde ze het publiek voor, tijdens en na de wedstrijden. Op de eerste dag nog gewoon in bedrijfskleding, maar op dag drie uitgedost in telkens een andere outfit.
Na het succes van de honkbalweek is het balletje gaan rollen en vandaag de dag kennen we de mannen als Het Legendarische Entertainment Duo Kenneth en Andor. Ze ontdekten dat ze samen het talent hadden om evenementen van ‘oke’ naar legendarisch te maken. Inmiddels hebben ze vele entertainment shows op hun naam staan. Zo zijn ze te boeken als presentatoren, presenteren ze uniek pubquiz-, bingo- en spelshows en ontwikkelen ze de leukste entertainmentconcepten voor op uw evenement.

Hun ultieme droom? Een uitverkochte Afas live tot de nok gevuld met biertafels en joelende mensen en dan… De grootste Bingoshow van Nederland. 2025? 2026? Wie zal het zeggen, maar één ding weten ze zeker; die show gaat er komen.

Muziek bingo met Kenneth en Andor! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 5491

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.